FRONTBIKERS    
Mountainbike club    

Home

De club

Toertocht

Kalender

Foto's

 

De club

Zoals de meeste verenigingen zijn Frontbikers ook gegroeid uit een groep vrienden die wekelijks samen op pad waren tijden MTB-toertochten. Algauw kwam het idee om een club te stichten en ook in Ieper een toertocht te organiseren.

Met medewerking van enkel sponsors konden we in 2001 onze eerste uitrusting voorstellen, ook de activiteiten bleven niet meer beperkt tot enkel deelname aan toertochten. weekendje Ardennen, jaarlijks etentje met dans, fietstrektocht, aanwezigheid op Dranouter festival en diverse ander activiteiten maken dat ook de gezinsleden van de Frontbiker betrokken zijn bij de vereniging.

Fietsen

Bij frontbikers zijn er geen verplichtingen om ook maar aan iets deel te nemen, toch zien we graag eens iedereen op z'n fiets tijdens één van de afspraken. Via de kalender worden afspraken vastgelegd, ook worden wekelijks een sms berichtje gestuurd.

Clubkledij

Binnenkort kunnen we onze nieuwe uitrusting voorstellen, waar we de komende jaren herkenbaar mee rondfietsen. Beslist rondgekeken voor de betere kwaliteit en een uniek ontwerp hebben we dit gevonden bij de firma "nodrugs"

Lid worden

voor meer info om je aan te sluiten bij Frontbikers neem contact met frontbikers@skynet.be.

be

Onze sponsors